ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Greco Novarese 100%
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Μπλε και ώριμα τυριά
Κρεμώδη επιδόρπια
Ψωμιά
ΧΡΩΜΑ
Κεχριμπάρι
ΑΡΩΜΑ
Σαφράν και άνθη χαμομηλιού
Σταφίδες, φουντούκι και γλυκαντικά φρούτα
ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Σε ξύλο από το 2019
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8-12 °C
Μηχανή για τη διανομή και λείανση καψουλών σπιντ και εφαρμογή ετικέτας σώματος, αντετικέτας και κολάρο σε κυλινδρικές γυάλινες φιάλες από 187ml έως 150cl.
Η παραγωγή του μονομπλόκ είναι 800 b/h με την πλήρη συσκευασία σπιντ, ενώ για τις φιάλες κρασιού με ετικέτα και αντετικέτα μπορεί να φτάσει έως 1.800 b/h.
Αυτόματος διανομέας καψουλών σπιντ με κεκλιμένο πλάτωμα φόρτωσης.
Διπλή οπτική κεντράρισμα της καψούλας με σήμα.
Κεφαλή προ-λείανσης για την εισαγωγή της καψούλας και λείανση μέσω διπλής πνευματικής κεφαλής.
3 αυτοκόλλητοι σταθμοί που ενεργοποιούνται από βηματικούς κινητήρες.
Ηλεκτρονική κάρτα για σήμα εκκίνησης ετικέτας.
Ηλεκτρονική ρύθμιση της θέσης των ετικετών μέσω οθόνης αφής.
Ρύθμιση ταχύτητας μέσω inverter.
Ολικές προστασίες ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα.
Κοχλίας επιλογής για 1 μέγεθος κυλινδρικής γυάλινης φιάλης 75cl.
Κεφαλή έλξης και πλάκα συλλογής ορθογώνιων φιαλών.
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως ποτών, με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να θυσιάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Ο αυτόματος μονομπλόκος POKER 400 αποτελείται κυρίως από μια περιστρεφόμενη καμπίνα εξοπλισμένη με έξι ομάδες πρόσληψης/κλεισίματος φιάλης που εκτελούν, ταυτόχρονα και κατά τη διάρκεια μιας μόνο περιστροφής, τέσσερις διαδικασίες: αποκοπή, αποστράγγιση, δοσολογία του λικέρ και επίπεδο.
Πολύ ανθεκτικό δοχείο για τον οινικό τομέα. Χωρητικότητα: 600 φιάλες τύπου Bordeaux.
ΚΩΔ:MARK093120S
Βάρος:58 kg
Διαστάσεις:93 × 119 × 29 cm
Φέρουσα ικανότητα:800 kg
Χαρακτηριστικά:Αντέλλο πλευρά μακρύ, Στοιβαζόμενο, Αναδιπλούμενο
Χρήσεις:Οινολογία, Απόβλητα, Ανακύκλωση, Μεταφορά, Εσωτερική διαχείριση
Οικογένεια:Αγορά
Δίκτυο πλέγματος:65 x 120 mm
Δεύτερα πιάτα της πιεμοντέζικης κουζίνας
Κρέας (μπραζάτο και ροστμπίφ)
Τυριά μέσης ή μεγάλης ωρίμανσης
Μπλε τυριά
ΧΡΩΜΑ
Ρουμπινί κόκκινο με γρανάτη αντανάκλαση
ΑΡΩΜΑ
Λεπτές ανθικές νότες από τριαντάφυλλο και βιολέτα
Μούρα
ΓΕΥΣΗ
Στρογγυλότητα των τανινών με βελούδινο σώμα
Ισορροπημένη οξύτητα
Εξαιρετική η επίγευση
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16-18 °C
Βαθμός: 100% Nebbiolo.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 21 ημέρες.
Ωρίμανση: 36 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: έντονο και πολύπλοκο, με νότες από μικρούς καρπούς του δάσους και γλυκές μπαχαρικές νότες.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη, αρμονική και με καλή διάρκεια.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%.
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί κατάλληλο για κυρίως πιάτα με κόκκινα κρέατα, κυρίως βραστά και ψητά, ωριμασμένα τυριά και σύνθετα πιάτα με βάση τη φοντί και τρούφα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Παλαίωση: 18 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές από τη Σλαβονία.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και λεπτό, με νότες από σμέουρα και βιολέτες σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη σώμα, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί που συνοδεύει πιάτα εξίσου αριστοκρατικά, όπως η φοντί, τα κυρίως πιάτα με θηράματα και κάποια ωριμασμένα τυριά.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 βαθμολογία 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 ασημένιο μετάλλιο
ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τα καλύτερα κρασιά της Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε αυτούς τους λόφους στην περιοχή της UNESCO
Ξενάγηση διάρκειας περίπου δύο ωρών για ομάδες από 10 έως 20 άτομα
Σημείο εκκίνησης: Φραζιόνε Οκέττι ν. 40 - Μόντεου Ροέρο (ροζ κτίριο με την επιγραφή Κασίνα Οκέττι κάτω από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου του Οκέττι) (https://goo.gl/maps/Eb8HJEm4CqD2)
Ξενάγηση στο οινοποιείο και στο γειτονικό αμπέλι, με παρουσίαση των διαφόρων σταδίων παραγωγής και παλαίωσης του κρασιού. Στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πέντε κρασιών, συνοδευόμενη από δείγματα τοπικών αλλαντικών και τυριών από το Πιεμόντε.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές των προϊόντων και των κρασιών που θα γευτείτε.
Για κρατήσεις και έλεγχο διαθεσιμότητας, σας προσκαλούμε, τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα, να στείλετε email στο morettivini@libero.it ή να καλέσετε στο 0173 90383 μετά τις 19:00, ή να μας επικοινωνήσετε μέσω https://www.facebook.com/PoderiMoretti για να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό των ατόμων.
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασία 18°C για 3 εβδομάδες.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για περίπου 8 μήνες.
Χρώμα: κίτρινο χρυσαφί με ελαφρώς πράσινες ανταύγειες.
Άρωμα: λεπτό και ανθώδες, πλούσιο σε φρουτώδεις νότες που θυμίζουν μήλο και ώριμο αχλάδι.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη με επίγευση που διαρκεί.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%
Γαστρονομικός συνδυασμός:
εξαιρετικό ως απεριτίφ; προτείνεται για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Βαθμός: 100% Μπαρμπέρα.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Ωρίμανση: 18 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.
Χρώμα: βαθύ ρουμπινί, με τάση προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: γεμάτη, με πλούσια και βελούδινη δομή, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός:
Κατάλληλο για πιάτα πρώτα και δεύτερα πολύ γευστικά, κυρίως αν περιέχουν κόκκινα κρέατα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Μηχανή για τη διανομή και λείανση καψουλών αφρώδους οίνου και την εφαρμογή ετικέτας σώματος, πίσω ετικέτας και ετικέτας λαιμού σε κυλινδρικά γυάλινα μπουκάλια από 187ml έως 150cl. Η παραγωγική ικανότητα του μονομπλόκ είναι 800 b/h με πλήρη συσκευασία για αφρώδη οίνο, ενώ για μπουκάλια κρασιού με ετικέτα και πίσω ετικέτα, μπορεί να φτάσει έως και 1.800 b/h. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: αυτόματος διανομέας για την καψούλα αφρώδους οίνου με κεκλιμένη πλατφόρμα φόρτωσης, διπλή οπτική ευθυγράμμιση της καψούλας με το σήμα, προ-λείανση κεφαλής για την εισαγωγή της καψούλας και λείανση χρησιμοποιώντας διπλή πνευματική κεφαλή, 3 αυτοκόλλητοι σταθμοί που κινούνται με βηματικούς κινητήρες, ηλεκτρονική πλακέτα για σήμα εκκίνησης ετικέτας, ηλεκτρονική ρύθμιση της θέσης της ετικέτας μέσω οθόνης αφής, ρύθμιση ταχύτητας μέσω μετατροπέα, πλήρεις προστασίες ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα, κοχλίας επιλογής για το φορμά κυλινδρικού γυάλινου μπουκαλιού 75cl, κεφαλή έλξης και πλάκα συλλογής ορθογώνιου μπουκαλιού.
Η μηχανή εφαρμόζει τις κάψουλες, την κύρια ετικέτα, την ετικέτα πίσω και την περιφέρεια σε κυλινδρικές γυάλινες φιάλες από 187 ml έως 150 cl. Παράγει 800 b/h για την πλήρη συσκευασία αφρώδους κρασιού και μπορεί να φτάσει τα 1.800 b/h για φιάλες με ετικέτες. Διαθέτει κεκλιμένο διανομέα για τις κάψουλες, διπλό οπτικό κέντρο, κεφαλή προ-λείανσης με διπλή πνευματική κεφαλή και 3 αυτοκόλλητους σταθμούς. Περιλαμβάνει ηλεκτρονική κάρτα για την εκκίνηση της ετικετοποίησης, ηλεκτρονική ρύθμιση της θέσης των ετικετών μέσω οθόνης αφής, έλεγχο ταχύτητας μέσω μετατροπέα συχνότητας, προστασίες από ανοξείδωτο χάλυβα, βίδες για φιάλες 75 cl και κεφαλή έλξης για ορθογώνιες φιάλες.
Μηχανή για τη διανομή και λείανση καψουλών αφρώδους οίνου, καθώς και για την τοποθέτηση ετικετών σώματος, ετικετών πίσω και κολάρων σε κυλινδρικές γυάλινες φιάλες από 187 ml έως 150 cl. Η παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 800 φιάλες/ώρα για συσκευασίες αφρώδους οίνου και μπορεί να αυξηθεί έως και 1.800 φιάλες/ώρα για φιάλες κρασιού με ετικέτα και ετικέτα πίσω. Αυτόματος διανομέας καψουλών αφρού με κεκλιμένο φορτίο, διπλή οπτική κεντροποίηση της καψούλας, σταθμός προετοιμασίας για την τοποθέτηση της καψούλας και λείανση μέσω διπλής πνευματικής κεφαλής. 3 αυτοκόλλητοι σταθμοί, ηλεκτρονική οθόνη αφής για σήμα εκκίνησης ετικετών και τοποθέτηση, ρυθμιζόμενη ταχύτητα, προστασία ασφαλείας από ανοξείδωτο χάλυβα, σπείρα επιλογής για κυλινδρικές γυάλινες φιάλες 75cl, κεφαλή έλξης και πλάκα συλλογής για ορθογώνιες φιάλες.
Η μηχανή εφαρμόζει ετικέτες και καπάκια σε κυλινδρικές γυάλινες φιάλες από 187 ml έως 150 cl. Η παραγωγή ποικίλλει: 800 φιάλες/ώρα για πλήρες αφρώδες κρασί, έως 1.800/ώρα για κρασί με ετικέτα και αντετικέτα. Διαθέτει αυτόματο διανομέα καπακιών, διπλό οπτικό κέντρο, πνευματική κεφαλή λείανσης, 3 αυτοκόλλητους σταθμούς, ηλεκτρονική ρύθμιση ετικετών μέσω οθόνης αφής, έλεγχο ταχύτητας, ολοκληρωμένες προστασίες από ανοξείδωτο χάλυβα και επιλογή για φιάλες 75 cl.